IKEA

Igår var jag och julia i Gbg. Vi köpte skivor och mat, det enda som behövs för att överleva här i världen.
Jag köpte alla tre Mando-album och fick nya singeln på köpet, så nu är min samling ganska komplett. Detta är natuligtvis något som jag ligger lågt med. Vill ju inte skryta eller så.
:D:D:D:D:D:D:D

Idag har jag varit på Ikea med mums. Först gick vi bara och suckade åt alla giriga svenskar (och norrmän) som  slängde ner saker huller om buller i sina redan knökfulla vagnar och påsar och sedan speedade till kassorna som om det gällde livet.
Som för att visa hur man handlade med stil, började vi metodiskt leta upp allt vi skulle ha, noterade mått och färger och skrev ordentligt ner vilken lagerhylla vi skulle gå till... Mycket nöjda och harmoniska gcik vi ut på självbetjäningsavdelningen.  Där insåg vi ganska snart att det skulle bli en lång väg till kassan.
På lagret rådde nämligen krig.
Folk sköt sina överlastade vagnar kors och tvärs med mordiska blickar. Gubbar klättrade på hyllorna och slängde ner lådor åt sina allierade barn och fruar på marken och om någonting var felmärkt eller slut kunde man höra tjut av frustration. Mest var det barnen som skrek när de insåg att krokodilhyllan Bengt var försvunnen eller att prinsessängen Ärla bara fanns kvar i mossgrönt, men även föräldrarna betedde sig som om deras värld gick i spillror bara för att de inte kunde hitta rätt skjutdörr till drömgarderoben.
Den snygga bokhyllan jag kollat ut ett halvår i förväg var naturligtvis slut. :(
Men jag införskaffade iallafall en matta, fyra lådor, en anslagstavla och förvaringsgrejs till garderoben.

Idag har jag även varit och tränat med ES och Julia. Det var inte det allra minsta jobbigt...
Allvarligt talat, jag är nog världens mest otränade person.
Kass koordinationsförmåga har jag också. (Värre än en en man :O)
Men, men, det måste ju finnas en sådan också i denna värld av hurtbullar och shoppingfreaks.

           Mando Diao - If I Don't Leave Today, Then I Might Be Here Tomorrow

3 kommentarer