Ur utkast-arkivet

19 mars
Gårkvällen spenderades i Julias säng med alldeles för mycket godis och Bröllopsfotografen. Största delen av kvällen gick åt att kolla på dvd. Bokstavligt talat. Julia hade med hjälp av häftmassa tryckt fast dvd-spelaren på TVn vilket stal uppmärksamheten en aning från filmen med motiveringen att det såg skitkonstigt ut. Efter diskussionen om man kan anmäla sin familj för integritetsbrott om ens porträtt någonsin hamnar bland BT's födelsedagsbarn kom vi in på ämnet att det skulle vara kul att hyra ett torp i skärgården någon vecka i augusti. Hav, sol, klippor, vin, taube och kräftor. Kanske en grillkväll med närmaste granne? Eller bara total isolation från världen i några dagar i stil med pripps blå reklam från -96. Jatack!

18 mars
Idag har jag kommit till insikt vad det gäller två saker:
1. Jag hatar inte min lärare Mats Malm.
2. Jag skulle vara tacksam om dito ville besvara mina äkta känslor i ett trevligt betyg.

10 mars
Eftersom jag inte har något liv har jag nördat ner mig i snabbläsning. Det har faktiskt givit resultat; jag läser nu ungefär dubbelt så snabbt som jag gjorde i början av hösten. Den inre berättarrösten håller även käft till 70 %. Fantastiskt duktigt.

11 april
Idag var jag på aloeveravisning och fick all exponerad hud insmörjd i tre lager aloevera. Sandra petade även upp aloevera i näsan och fick lämna rummet. Sedan fick vi oss även några aloeverajäklar att svälja. Radiraja!

6 februari
Dags för en ny dansstil?

Nä.

21 januari
Förra helgen skulle alla gå all in. Uppenbarligen har utrycket "all in" fått en ny betydelse. Det blev tantsnusk. Frida propsade även på att hon ville ligga med Barack Obama. Hon blev väldigt arg när ingen annan ville "erkänna" att de också ville det. Sedan övergick samtalet till huruida George Clooney var sexig eller ej. Gud hjälpe oss vid 50+

13 november 2009
BLÄ! Smakade nyss på Marabou vinter. Och hör och häpna: den var inte god. Låt oss hålla fast vid bridgeblandning och marsipan som man bryter från en korv.

1 oktober 2009
Jag sitter på bussen till Göteborg. Brevid mig på sätet sitter A World History of Art. Jag börjar redan ångra mitt val att ta med denna utomordentligt ångestladdade lilla skapelse. Känner mig lite som en deprimerad mamma med sin rävsovande bäbis.

7 september 2009
Frida duschade inte på en hel helg. Det skulle vara bra för håret. Sedan var det debatten om auminiumbaserad deodorant var en hälsorisk. Man kunde tydligen få bröstcancer. Kantarellerna som infrskaffades på varbergs marknad tillagades med en skvätt vitt, liksom morötterna, kycklingen, sockerärtorna och potatisen. Skvätten blev snarare ett uppkok. Vin passade ju så bra till allt. Och gud, vi behövde det.

2 kommentarer