Onsdag

ÖÖÖhhhhhblöblöblö. Gud vad inte produktiv jag varit idag (eller är just nu med tanke på att jag bloggar istället för att göra det jag ska, ett återkommande fenomen i min vardag). Har ångest inför faktum att jag om sju dagar ska lämna in ett arbete som jag för tillfället har noll komma nollnoll idéer till. Varför blir det så här? Känner mig otroligt dålig. Detta hindrar mig såklart inte från att malla mig åt tanken på att jag imorgon vid den här tiden ska gå och lyxa på Serenity. Längtar! Mitt hår ser ut som ett outslaget ris.

En annan sak som ockuperar mitt huvud just nu: Shorts.
Jag äger för tillfället två par jeansshorts och jag hatar dem villkorslöst. Av någon anledning använder jag dem ändå, men med ingående vetskap om att någonting mycket besvärligt händer när shortsen är på. Jag är milt utryckt på min vakt. För när som helst, och jag upprepar: NÄR SOM HELST, är det inte längre ett par shorts man bär.
Det är ett par trosor i denim.
Shorts klättrar. Det spelar ingen roll om de gick halvvägs ner mot knät senast man kollade, plötsligt är de uppe i LJUMSKARNA och skaver och jag skojar inte om jag säger att detta sker under loppet av MINDRE än en minut. Man drar ner och drar ner men likt förbannat är de uppe strax igen och på köpet känner man hur linningen kring midjan sitter LÖST. Man vandrar runt som i en liten badtunna upptill medan låren börjar få seriösta problem med blodtillförseln eftersom shortsen nertill nu spänner åt något sinnessjukt. Det bör tilläggas att shortsen vid inköpstillfället samt under dagens början sitter fantastiskt bra, och man undrar alltid vad man egentligen tyckte var så hemsk med de här gamla brallorna?

Akta er
säger jag!
0 kommentarer