Torsdag

Hej alla trogna fans och läsare när och fjärran (till fjärran räknas allt utanför kommundel centrum).
Idag lämnar jag landet i några dagar vilket är kul för mig och tråkigt för er... eller kanske tvärtom, vad vet jag. Men jag kommer naturligtvis vara med er mentalt. Jag kan redan nu se framför mig hur dagarna här hemma kommer te sig;
Imorgon kommer ES och Frida kunna tänka sig att gå till swing. Emilia kommer säga "det spelar inte så stor roll men jag föredrar ju trägårn" vartill hon efter ca 20 minuter kommer kila över.
 Julia kommer gå till trägårn från början. Utan disskussion. Där kommer hon dricka ett antal stor stark, och medan hon står där, omgiven av Rosa pantern-folk, kommer hon såklart att tänka på mig. Frida kommer säga att hon inte ska dricka för att hon ska rida på lördag. Vilket hon sedan glömmer bort som vanligt. På swing har hon sällskap av Fredrik och co. Selma, Mimmi, Camilla. Och en salongsberusad Emma Sofie som blir antastad av småbarn. På lördag är det ungefär samma procedur som upprepas med undantaget att Julia inte kan sova hos mig. Eller kan kan hon väl, men det skulle bli lite perverst. På söndag kommer hon och ES gå till friskis vatill Emilia inte kan följa med för hon ska till Limmared bowlinghall eller Sandareds loppmarknad el dylikt. Frida ligger hemma  med en miljard prydnadskuddar,  mysbyxor och OC. ES kommer inbilla sig att det är mycket lättare att hänga med i träningen när hon inte har mig stapplandes brevid. Julia kommer säga "avslappningen är bäst". sedan kommer ni ses på engelskan på måndag.

Så blir det.

pusspuss mina små älsklingar^^

                                                     p3 - Morgonpasset

  
3 kommentarer